Bedste Kinaskak: Se top 5 (opdateret maj 2022)

Kinaskak.dk

Du er landet på Kinaskak.dk, det helt rigtige sted at finde kinaskak. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kinaskak tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kinaskak i rent træ

1: Kinaskak i rent træ

Bedste pris: 118.00 hos Nordisk Spil

Denne udgave, af det velkendte spil Kinaskak, er lavet i rent træ, så det kan holde til at blive spillet igen og igen… læs mere hos Nordisk Spil >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Billede af Rejsespil, Kinaskak

2: Rejsespil, Kinaskak

Bedste pris: 19.95 hos Pakkekalender

Smart Kinaskak-spil i rejseformat, så det kan tages med alle vegne…. læs mere hos Pakkekalender >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Billede af Kinaskak - Fun & Games

3: Kinaskak – Fun & Games

Bedste pris: 149.00 hos Legen.dk

Populært brætspil hvor det gælder om at finde nye veje for at flytte sine spillebrikker tværs over spillepladen til stjernens modsatte spids. For 2-6 spillere…. læs mere hos Legen.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Billede af Kinaskak (E-bog)

5: Kinaskak (E-bog)

Bedste pris: 85.95 hos Tales.dk

Birgitte Petersen fortæller på dødslejet sin søn Troels, at datteren Kirsten, som forsvandt sporløst fra en færge for over tyve år siden, ikke som antaget er død, men i stedet i live. Troels beder sin barndomsven Daniel om at finde svaret på moderens chok… læs mere hos Tales.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Dyreste Kinaskak på listen er Kinaskak – Fun & Games fra Legen.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Kinaskak er Rejsespil, Kinaskak som du kan købe for 19.95 hos Pakkekalender. Forskellen på de to priser er 129.05 kr. – de 5 Kinaskak vi har fundet koster i gennemsnit 100.38 kr.
Ovenstående Kinaskak data og priser er hentet fra 5 butikker (Nordisk Spil, Pakkekalender, Legen.dk, Kids world, Tales.dk). Alle Kinaskak tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kinaskak guides:

Fandt du ikke det rigtige Kinaskak blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kinaskak:

5 gode grunde til at spille kinaskak med dine børn

Kinaskak er et sjovt, strategispil, som blev opfundet i 1890’erne. Selvom navnet hentyder til noget andet, så er kinaskak ikke et kinesisk spil. Spillet stammer faktisk fra Tyskland. Siden oprindelsen er spillet blevet gjort populært verden over, og har vist sig i flere afskygninger. Populariteten skyldes flere grunde. En af hovedgrundene er, at det er et sjovt spil at spille med børn. Her kan du læse 5 gode grunde til, at du bør spille kinaskak med dine børn.

1.  Det er nemt at lære

Kinaskak er ikke et svært spil at lære dine børn. Det er helt klart en af de væsentligste fordele. Det kræver ikke meget forklaring før børnene sagtens kan spille med – eller alene uden dig. Allerede fra børnene er 5 år, kan de spille spillet. Og det kan i den grad anbefales at begynde tidligt, hvis du ønsker, at børnene skal nyde godt af alle fordelene ved spillet så tidligt som muligt.

2.  I kan være op til seks spillere ad gangen

I modsætning til nogle andre strategispil, som du kan spille med dine børn, som f.eks. stratego eller skak, så kan I være flere end to til at spille kinaskak. I kan faktisk være op til seks spillere ad gangen til kinaskak. På den måde har du mulighed for at spille med alle dine børn samtidig – medmindre I er fem i alt. Man skal enten være to, tre, fire, eller seks spillere for at få spillet til at fungere.

3.  I får trænet jeres koncentrationsevner

Kinaskak er godt for hjernegymnastikken, og det vil være god træning for dine børn. Når du spiller kinaskak, så træner du dine koncentrationsevner. Det kan især være godt at lære dine børn tidligt, da de kommer til at nyde godt af det resten af livet. Det vil nok særligt vise sig at være nyttigt i skolen og til lektielæsningen. Det er nemlig noget som mange børn har svært ved i dag, da der er mange distraktioner.

4.  I får øvet jer i at være tålmodige

Tålmodighed er en anden ting, som kinaskak også træner. Jo flere i spiller sammen, jo mere tålmodig skal man være som spiller. Det handler nemlig om at vente til, at det bliver din tur til at spille. Tålmodighed er en dyd, og det er en dyd, som er nødvendig at lære. Jo før man lærer det som barn, jo bedre. Og det kan kinaskak hjælpe til med.

5.  I lærer at tænke strategisk  

Kinaskak er og bliver et strategispil. Det handler om at tænke taktisk, hvilket er god træning for dig og dine børn. I stedet for blot at se på, hvad der kan lade sig gøre på den givne tur, så bør man som spiller tænke forud og lægge en strategi for spillet som helhed. Strategispil er utroligt gode for børn at spille i en tidlig alder, da det lærer dem at tænke taktisk generelt. Det vil i den grad hjælpe dine børn senere i livet, og kinaskak er den sjove måde at gøre det på.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kinaskak.dk